Bitka za SP

Lino Červar izabrao 20 igrača za dvoboje s Crnom Gorom

Hina

Lino Červar / Foto: D. LOVROVIĆ

Lino Červar / Foto: D. LOVROVIĆ

Prva utakmica Hrvatske i Crne Gore na rasporedu je 9. lipnja (20 sati) u osječkoj dvorani Gradski vrt, a uzvrat će biti odigran 14. lipnja (20 sati) u podgoričkom Sportskom centru Morača



Izbornik muške hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je u ponedjeljak popis od 20 igrača koji konkuriraju za utakmice protiv Crne Gore iz kojih će se bolja od ove dvije reprezentacije plasirati na Svjetsko prvenstvo kojem je u siječnju 2019. godine domaćini biti Njemačka i Danska.


Prva utakmica Hrvatske i Crne Gore na rasporedu je 9. lipnja (20 sati) u osječkoj dvorani Gradski vrt, a uzvrat će biti odigran 14. lipnja (20 sati) u podgoričkom Sportskom centru Morača.


Sa šireg popisa izbornik Lino Červar izabrao je sljedećih 20 igrača: Ivan Stevanović (Kadetten Schaffhausen), Marin Šego (MOL-Pick Szeged), Mate Šunjić (CSM Bucuresti), Manuel Štrlek (PGE Vive Kielce), Lovro Mihić (SPR Wisla Plock), Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Josip Božić Pavletić (PPD Zagreb), Marino Marić (MT Melsungen), Krešimir Kozina (Frisch Auf Goeppingen), Leon Šušnja (PPD Zagreb), Marko Mamić (PGE Vive Kielce), Damir Bičanić (PPD Zagreb), Halil Jaganjac (Metalurg), Domagoj Duvnjak (THW Kiel), Luka Cindrić (Vardar), Domagoj Pavlović (PPD Zagreb), Igor Karačić (Vardar), Luka Stepančić (Paris Saint-Germain), Jakov Vranković (Grundfos Tatabánya KC) i Alen Blažević (MOL-Pick Szeged).




Reprezentativci će se okupiti u ponedjeljak, 4. lipnja, u 12 sati u zagrebačkom hotelu Panorama, nakon čega će se zaputiti prema Osijeku, gdje će se pripremati za prvi dvoboj.


Nakon osječkog sraza s Crnogorcima, naši rukometaši će otići u Ivanić-Grad, u kojem će se do 13. lipnja pripremati za uzvratni dvoboj u Podgorici.