Osjetio slabost

Duvnjak zbog akutnog premora hospitaliziran u KBC Rijeka

Hina

Reuters

Reuters

Hrvatski rukometaši u Umagu su uvjerljivom pobjedom nad Turskom 40-26 (21-13) okončali kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016 na koje odlaze kao pobjednici skupine



UMAG – Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak u nedjelju je zbog akutnog premora hospitaliziran i zadržan u KBC Rijeka na intenzivnom nadzoru, po završetku kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo koju je hrvatska reprezentacija u Umagu odigrala protiv reprezentacije Turske.


»Domagoj Duvnjak je nakon utakmice s Turskom osjetio vrtoglavicu i slabost te mu je odmah u dvorani pružena liječnička pomoć. Ambulantnim vozilom u pratnji doktora Tomislava Kukina je prebačen u Rijeku gdje je u KBC Rijeka i hospitaliziran. Zbog utvrđenog akutnog premora na kroničnoj bazi zadržan je na intenzivnom nadzoru«, priopćio je glasnogovornik hrvatske rukometne reprezentacije Ivica Maraš.


Hrvatski rukometaši u Umagu su uvjerljivom pobjedom nad Turskom 40-26 (21-13) okončali kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016 na koje odlaze kao pobjednici skupine.




Europsko prvenstvo se igra sljedeće godine u Poljskoj.