Najbolji igrač

CINDRIĆ BRILJIRAO PROTIV ISLANDA ‘Svi smo večeras igrali za Duvnjaka’

Hina

Na upit može li hrvatska rukometna reprezentacija na ovom Europskom rukometnom prvenstvu nastaviti igrati na razini na kojoj je igrala u dvije dosadašnje utakmice protiv Srbije i Islanda, Cindrić odgovorio kako je naš reprezentacija iz utakmice u utakmicu sve bolja



Najbolji igrač u utakmici Hrvatska– Island (29-22) hrvatski rukometaš Luka Cindrić izjavio je kako se osjeća umorno ali i sretno zbog pobjede i igre naše reprezentacije te da su svi igrači u ovoj utakmici igrali za ozlijeđenog kapetana Domagoja Duvnjaka.


»Osjećam se umorno, ali i ispunjeno i sretno jer inspirativno je igrati pred ovakvom publikom i atmosferom kakva je bila u Spaladium areni i odužili smo se igrom u kojoj smo pokazali timski karakter,« rekao je Cindrić za Hinu nakon utakmice. Dodao je kako su svi igrači hrvatske reprezentacije ponosni i sretni zbog pobjede i igre koju su pokazali u utakmici protiv Islanda.


Na upit može li hrvatska rukometna reprezentacija na ovom Europskom rukometnom prvenstvu nastaviti igrati na razini na kojoj je igrala u dvije dosadašnje utakmice protiv Srbije i Islanda, Cindrić odgovorio kako je naš reprezentacija iz utakmice u utakmicu sve bolja.




»Jednostavno, mi se dižemo iz utakmice u utakmicu. Mislim da možemo nastaviti igrati dobro jer smo se dugo pripremali i trenirali tako da mislim da možemo daleko dogurati,« poručio je Cindrić


Po njegovim riječima najvažnije u nastavku europskog rukometnog prvenstva je da se sačuva zdravlje naših reprezentativaca.


»Nažalost, Dule (Duvnjak) se povrijedio i mi smo svi igrali za njega. Mislim da možemo«


Za utakmicu protiv reprezentacije Švedske u trećem kolu grupnog dijela natjecanja, Cindrić je istaknuo kako je iznimno važna za osvajanje prvog mjesta u grupi.


»Švedska je neugodan protivnik i ne smije nas zavarati njihov poraz od Islanda u prvom kolu ovog Europskog prvenstva. Oni su opasni u kontranapadu i polukontri i imaju brza krila tako daćemo se mi morati što brže vraćati u obranu,« kazao je Cindrić.