Mladi sportaši

Viktorija se vratila na sportske terene: Prolistajte najnoviji broj našeg tjednog priloga

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević



Viktorija se s početkom nove školske godine opet vratila na sportske terene širom Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije. Naš tjedni prilog namijenjen mladim sportašima kao i u posljednje 24 godine u svojem najnovijem broju donosi pregršt rezultata i zanimljivih priča.


Opatijski jedriličar Roko Stipanović ispričao je kako je stigao do naslova svjetskog viceprvaka u klasi 4.7. Ivan Trošelj, šahist riječkoga Juniora, prenio je svoje želje uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Indiji, a borci Kickboxing kluba Sušak pohvalili su se sa svojim zapaženim rezultatima na WAKO Europskom prvenstvu.


Viktorija je bila i na derbiju Prve HNL pionira i kadeta između mladih nada Dinama i Rijeke, te zabilježila prvu pobjedu juniora Orijenta 1919 u prvoligaškom društvu nad susjedima iz Pule. Kao i uvijek na stranicama našeg tjednog sportskog priloga namijenjenog mladim sportašima možete pronaći i rezultate, te sastave utakmica županijskih nogometnih natjecanja.




Viktorija nije zaboravila ni na dječake Rukometnog kluba Trsat koji su osvojili prvo mjesto na turniru Valpovu, ali ni na kadetsku ekipu Atletskog kluba Kvarner iza kojh je uspješan nastup na Kupu Hrvatske u Zagrebu.


Viktorija 2509 by novilist_hr on Scribd