Bivši tremer Rijeke kreće u novu avunturu

Skočić umjesto Zenge u Al Nassr

Orlando Rivetti

Al Nassr je trenutačno drugoplasirana momčad Arabia Premier League, trofejna momčad, nastupila je i na Svjetskom klupskom prvenstvu u Brazilu 2000. godine



Dragan Skočić, bivši igrač i trener Rijeke (osvojio je Kup 2006. godine), pakuje stvari i kreće u novu avanturu.


Nakon što je godinu dana bio u Kuvajtu (All Arabi Kuwait), sada je destinacija Saudijska Arabija. Al Nassr iz Ryada je novi Skočićev klub, nakon što je predsjednik kluba, princ Faisal Bin Turki Bin Nasser, potjerao talijansku legendu – Waltera Zengu.


Al Nassr je trenutačno drugoplasirana momčad Arabia Premier League, trofejna momčad, nastupila je i na Svjetskom klupskom prvenstvu u Brazilu 2000. godine.


Prije Zenge treneri su bili, među ostalima, Mario Zagallo, Henry Michel, ali i još jedan Riječanin, Rodion Gačanin. Gačanin, na privremenom radu u Bahreinu, trenutačno je kući zbog obnavljanjatrenerske Pro licence.

 - Al Nassr je klub s najviše navijača u arapskom svijetu. Izuzetno organiziran, a na treninge dolazi više od petnaest tisuća navijača. Na utakmicama koliko stane – 70.000, govori Gačanin.


Skočić je sve dogovorio elektronskom poštom, danas mora srediti formalnosti puta i krenuti put Ryada. U Saudijskoj Arabiji je još jedan bivši trener Rijeke, Zlatko Dalić.