NFL

Prva žrtva šokantnog finala: Atlanta otpustila defenzivnog koordinatora

Hina

REUTERS

REUTERS

Uz Smitha, koji je bio defenzivni koordinator Falconsa u posljednje dvije sezone, odnosno otkako je dužnost glavnog trenera preuzeo Dan Quinn, otkaz je dobio i njegov pomoćnik zadužen za obrambenu liniju Bryan Cox



ATLANTA Samo tri dana nakon šokantnog poraza 28-34 u Super Bowlu u produžetku Atlanta Falconsi otpustili su svog dosadašnjeg defenzivnog koordinatora Richarda Smitha.


Falconsi su sredinom treće četvrtine vodili s naizgled nedostižnih 28-3, ali do kraja utakmice njihova obrana nije uspjela zaustaviti niti jedan napad New England Patriotsa predvođenih quarterbackom Tomom Bradyjem, pa su Patriotsi minutu prije kraja četvrte četvrtine poravnali na 28-28, a u prvom napadu u produžetku New England je postigao polaganje za naslov.


Uz Smitha, koji je bio defenzivni koordinator Falconsa u posljednje dvije sezone, odnosno otkako je dužnost glavnog trenera preuzeo Dan Quinn, otkaz je dobio i njegov pomoćnik zadužen za obrambenu liniju Bryan Cox.




Quinn je odranije znao kako za sljedeću sezonu mora angažirati i novoga ofenzivnog koordinatora jer je dosadašnji Kyle Shanahan odlučio preuzeti dužnost glavnog trenera San Francisco 49-ersa.