Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Sjajni boksač

Filip Hrgović: Želim osvojiti olimpijsko zlato u Tokiju 2020.

Filip Hrgović, Foto: N. REBERŠAK
Filip Hrgović, Foto: N. REBERŠAK
Autor:
Objavljeno: 13. ožujak 2018. u 16:07 2018-03-13T16:07:34+01:00

Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija, kaže Hrgović

Boksački profesionalac i brončani olimpijac iz Rija 2016. Filip Hrgović, u utorak je na sastanku predstavnika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) dogovorio nastavak suradnje na projektu OI Tokio 2020. godine.

»Moj veliki neostvareni san još živi u meni - želim osvojiti olimpijsko zlato. To je ambicija koja me drži od malih nogu. Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i vrhunska je stvar što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje«, kazao je Hrgović izražavajući uvjerenje da će moći uskladiti olimpijsku i profesionalnu karijeru.

»Vjerujem da ću s tom ambicijom moći uskladiti svoju profesionalnu karijeru. Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija.

Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti«, zaključio je Hrgović na sastanku kojemu su pored glavnog tajnika HOO-a Josipa Čopa i ravnatelja Odjela za unaprjeđenje razvojnih programa Nevena Šavore nazočili dopredsjednik HBS-a Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović te direktor reprezentacija Željko Mavrović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.