Europski kup

Dino Sokolović treći u veleslalomu

Hina

Staza za superveleslalom bila je tvrda i brza, baš onakva kakvu volim. Nažalost, ovo su mi bile prve dvije službene utrke u ovoj disciplini ove sezone. Nisam imao prilike nastupati jer sam se fokusirao na pripreme za slalom. Zadovoljan sam sa svojim nastupima u superveleslalomu, a i današnjim nastupom u veleslalomu, rekao je Sokolović



ZAGREB U veleslalomu Europskog kupa, održanom u srijedu u talijanskom skijalištu Sella Nevea, Dino Sokolović je u kategoriji sjedećih skijaša zauzeo treće mjesto, a slavio je Poljak Igor Sikorski, izvijestio je Hrvatski paraolimpijski odbor.


U kategoriji slijepih i slabovidnih Damir Mizdrak nije završio drugu vožnju.


Dino Sokolović je u ponedjeljak u superveleslalomu bio također treći, a u utorak je u istoj disciplini zauzeo četvrto mjesto.




 »Staza za superveleslalom bila je tvrda i brza, baš onakva kakvu volim. Nažalost, ovo su mi bile prve dvije službene utrke u ovoj disciplini ove sezone. Nisam imao prilike nastupati jer sam se fokusirao na pripreme za slalom. Zadovoljan sam sa svojim nastupima u superveleslalomu, a i današnjim nastupom u veleslalomu. Na utrci su se pojavili neki moji stari sportski suparnici i konkurencija se očito ozbiljno priprema za Paraolimpjske igre u Pjongčangu. Po povratku iz Italije na sljemenskom Crvenom spustu 6. i 7. veljače očekuju me utrke WPAS u slalomu i veleslalomu, a brušenje forme za Zimske paraolimpijske igre završit ću 20. i 21. veljače u Aptenau«, izjavio je Dino Sokolović.


 U četvrtak je u sklopu Europskog kupa u talijanskom skijalištu na rasporedu još jedna utrka veleslaloma.