Obračun navijača

ŽESTOK SUKOB KOD MACOLE Policija zakasnila na masovnu tučnjavu Torcide i BBB na autocesti

P. N.

Sukob se odigrao u 11.20 sati na odmorištu Zir / Ilustracija screenshot YouTube

Sukob se odigrao u 11.20 sati na odmorištu Zir / Ilustracija screenshot YouTube



RIJEKA U prijepodnevnim satima kod odmorišta Zir na autocesti Zagreb – Split došlo je do prvog ovosezonskog sučeljavanja Torcide i BBB-sa.


Žestoka tučnjava se, prema onome što su prepričali očevici, dogodila na samoj autocesti, odnosno na sve četiri trake budući da su navijači Dinama bili na putu za  Mravince kraj Splita gdje njihovi ljubimci igraju kup utakmicu, a Torcida se pak kretala u suprotnom smjeru prema Vrapču gdje od 15.30 sati gostuje Hajduk.


U sukobu je korišten uobičajeni arsenal oruđa poput baklji, palica, kamenica… Dio tih predmeta završio je i na automobilima nedužnih putnika koje je sukob nenadano zahvatio na autocesti s koje nisu imali gdje pobjeći.




Nema još informacija o ozlijeđenima, a policija navodno na dolasku na mjesto tučnjave više nije zatekla nikoga od vinovnika.


Prema pisanjima nekih portala s juga Hrvatske u sukobu su sudjelovale malobrojnije snage Torcide i nešto brojniji pripadnici BBB-sa. Iz PU Ličko-senjske potvrdili su da je u 11.20 sati kod odmorišta Zir došlo do fizičkog obračuna više osoba, te se još utvrđuju svi ostali detalji