Uoči susreta sa Slovačkom

Vatreni odradili prvi trening na Rujevici: “Nijednoj gostujućoj momčadi ovdje nije lako igrati”

Marko Cvijanović

Vatreni su odradili prvi trening na Rujevici/Foto D. ŠKOMRLJ

Vatreni su odradili prvi trening na Rujevici/Foto D. ŠKOMRLJ

Igrao sam već s reprezentacijom na Rujevici, na žalost prvi put protiv Engleske igrali smo pred praznim tribinama, ali u prijateljskoj utakmici s Jordanom bilo je odlično - rekao je prije treninga Dominik Livaković



RIJEKA Dominik Livaković rado se vratio Rujevici gdje je minule nedjelje s Dinamom deklasirao Rijeku (5:0) u hrvatskom prvoligaškom derbiju. Koliko god velika bila pobjeda nad Riječanima, Dominik je itekako svjestan da ga s hrvatskom reprezentacijom u subotu protiv Slovačke čeka utakmica uoči koje je ulog puno veći. Hrvatska na Rujevici odlučuje o izravnom plasmanu na Europsko prvenstvo iduće godine.


– Da, da, prije nekoliko dana na Rujevici bilo je sasvim OK, ha, ha, ha… Bilo je perfektno s obzirom da smo imali tešku utakmicu par dana prije i da smo bili pod svojevrsnim šokom. Međutim, uspjeli smo se skupiti i zaključili da e jedino pobjedama možemo izvući iz tog stanja. Iako… Osvojiti bod u Ligi prvaka. Pa nije to mala stvar. Možemo biti ponosni kao što i cijela Hrvatska može biti ponosna na naše ovosezonske europske rezultate – kaže Livaković, koji u subotu na Rujevici očekuje fantastičnu atmosferu.


– Igrao sam već s reprezentacijom na Rujevici, na žalost prvi put protiv Engleske igrali smo pred praznim tribinama, ali u prijateljskoj utakmici s Jordanom bilo je odlično. Znamo kakvo ozračje vlada na rujevičkim tribinama, nijednoj gostujućoj momčadi ovdje nije lako igrati, nije ni Dinamu. Prema tome, nama će u subotu biti odlično, a Slovacima sigurno neće biti lako – rekao je između ostaloga Livaković uoči prvog treninga hrvatskih reprezentativaca na Rujevici.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU