Lovren na liječenju

Vatreni branič Liverpoola: Mora pauzirati još nekoliko tjedana. Svjetsko prvenstvo je samo pogoršalo stvari

Hina

snimio Damir Šagolj / REUTERS

snimio Damir Šagolj / REUTERS

Lovren je bio standardni član prve postave "vatrenih" na putu do drugog mjesta na SP u Rusiji, a u Liverpool se vratio prošloga tjedna no nije bio u mogućnosti trenirati s ostatkom momčadi.



LIVERPOOL – Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Liverpoola Juergen Klopp izjavio je nakon 4-0 pobjede u susretu 1. kola Premier lige protiv West Ham Uniteda kako hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren nije nastupio u toj utakmici zbog problema s ozljedom zdjelice zbog koje će biti izvan stroja još “nekoliko tjedana”.


“Dejan nije spreman. Još prošle sezone je imao manjih problema s ozljedom, ali je mogao igrati i igrao je jako dobro. No, s obzirom da je na Svjetskom prvenstvu tri puta igrao po 120 minuta za Hrvatsku njegovo se stanje pogoršalo. Ipak, situacije nije tako strašna i prilično sam siguran da će se sve srediti u sljedećih dva do tri tjedna”, izjavio je Klopp.


Lovren je bio standardni član prve postave “vatrenih” na putu do drugog mjesta na SP u Rusiji, a u Liverpool se vratio prošloga tjedna no nije bio u mogućnosti trenirati s ostatkom momčadi.