U isto vrijeme na terenu

VESELO NA RUJEVICI Kek nadglasao Čačića, Mitrović odmah počeo brže trčati

Marko Cvijanović

Matjaž Kek, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Matjaž Kek, Foto: D. KOVAČEVIĆ

Naime, istodobno su trening odrađivali hrvatski reprezentativci i igrači »Rijeke«, a s igrališta u podnožju dopirala je Kekova vika…



Nogometaši »Rijeke« jučer su se okupili nakon dva slobodna dana (rekovalescenti su bili slobodni samo u ponedjeljak) te bez svojih reprezentativaca (Gavranović, Vešović i Bradarić) krenuli u mini ciklus priprema tijekom stanke.


Riječani su ujutro trenirali na Rujevici, na igralištu s prirodnom travom kojega je nekada koristio »Lučki radnik« (teren s mixto podlogom prepušten je reprezentaciji), a onda krenuli u Umag gdje će se zadržati do petka navečer kada će doputovati direktno na ogled Hrvatske i Finske.


U petak je zacrtana i jedna od dvije pripremne utakmice. »Bijeli« će od 16 sati igrati protiv slovenskog prvoligaša »Ankarana«.




Inače, istodobno su jučer trening odrađivali hrvatski reprezentativci i igrači »Rijeke«, a s igrališta u podnožju dopirala je Kekova vika…


– Čulo se, čulo se… Odmah sam rekao Bradariću: »Brada, čuj ovo, ha, ha, ha…«. Odmah smo obojica počeli brže trčati, ha, ha, ha…, rekao je Matej Mitrović, stoper hrvatske reprezentacije i bivši “bijeli” igrač.