Tomislav Ivković

Uz dužno poštovanje prema Rijeci, želimo ostvariti prvu pobjedu u prvenstvu

Ivana Vaupotić

Tomislav Ivković/Foto Arhiva NL

Tomislav Ivković/Foto Arhiva NL

Vjerujem da možemo stvoriti probleme svima u našoj ligi, osim Dinamu koji je ove sezone nedodirljiv - tvrdi trener posljednje momčadi lige



ZAGREB Utakmicom s Rijekom Rudeš će zaključiti poker uzastopnih ogleda s momčadima iz vrha HT Prve HNL.


– Uz dužno poštovanje prema suparniku, želimo ostvariti prvu pobjedu u prvenstvu i napravit ćemo sve što je u našoj moći da to i ostvarimo – kaže taj 58-godišnji stručnjak kojeg je nakon dvoboja s Lokomotivom najviše razljutila prijava suca Ivana Župana iz Bjelovara, zbog koje je sankcioniran sa dvije utakmice zabrane obavljanja dužnosti i tisuću kuna. No, večeras će biti na klupi jer je uložio žalbu koja je automatski odgodila izvršenje kazne.

– Napisali su da sam vrijeđao suce, a to apsolutno nije istina. Samo sam rekao pomoćnom sucu, koji nam je zaustavio tu kontru u sudačkoj nadoknadi, da ću ga idućih mjesec dana svakodnevno častiti ručkom i večerom ako je to bilo zaleđe. Da sam vrijeđao suce, ispričao bih se istog trena – objašnjava Ivković.


Prema njegovim riječima, Rudeš večeras može igrati rasterećeno.




– Vjerujem da možemo stvoriti probleme svima u našoj ligi, osim Dinamu koji je ove sezone nedodirljiv. Zato je za nas bolje da na početku proljeća igramo s najjačima nego s momčadima koje su odmah iznad nas na tablici. Vjerujemo u sebe i znamo da bi nam pobjeda nad Rijekom mogla donijeti još više samopouzdanja – zaključuje Ivković.