Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
22. ožujka 2019.
Doček TV komentatora

video U Tesliću dočekali Dragu Ćosića: Njegov uzvik 'Rakitiiiiiiiić' izazvao masovno oduševljenje

foto: screenshot
foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 16. kolovoz 2018. u 13:06 2018-08-16T13:06:00+02:00

Sudeći prema viđenom, Teslićani Dragu Ćosića smatraju jednom od figura zaslužnih za radost koju su doživjeli gledajući uspjehe hrvatske reprezentacije.

Nakon niza dočeka hrvatskim nogometašima koji su se iz Rusije vratili sa titulom viceprvaka svijeta, jedan neobičan doček organiziran je u bosanskohercegovačkom gradiću Tesliću. Žitelji ovog grada dočekali su - TV komentatora Dragu Ćosića.

Sudeći prema viđenom, Teslićani Dragu Ćosića smatraju jednom od figura zaslužnih za radost koju su doživjeli gledajući uspjehe hrvatske reprezentacije.

Popularni TV komentator rođen je u jednom selu u okolici Teslića, ali da ga Teslićani smatraju svojim slavnim sugrađaninom - to su mu jasno pokazali. 

Drago Ćosić nije skrivao svoju sreću. Okupljenim Teslićanima rekao je: "Dobra večer, začepite uši, sad ću biti prost: J*bote, koliko nas ima!” Baš vas je lijepo i divno vidjeti, hvala Bogu na ovoj prekrasnoj tradiciji da se družimo, da se naša djeca upoznaju, razmjenjuju adrese, Facebooke, Instagrame i sva moguća pomagala. Da otkrivamo dijelove svijeta i da svi zajedno širimo dobru energiju i vibru. Uživajte se i veselite se, bit ćemo tu naravno cijelu večer."

Na koncu je uzviknuo, baš kao u onim nezaboravnim trenucima slavlja nakon izvođenja jedanaesteraca: „Rakiiiiitiiić!“.

Prisutni su, pak, svojim oduševljenjem pokazali da je Drago Ćosić njihova legenda. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka