Mladi napadač

U Parizu se slaže mega momčad: Nakon Neymara, PSG za 180 milijuna eura dovodi Mbappea

Hina

Kylian Mbappe, Foto: REUTERS

Kylian Mbappe, Foto: REUTERS

Ukoliko se ova vijest pokaže istinitom, bit će to drugi najveći transfer u povijesti nogometa nakon što je Brazilac Neymar ovoga ljeta napustio Barcelonu i preselio u PSG za 222 milijuna eura



Francuski nogometni prvoligaši Paris Saint-Germain i Monaco postigli su dogovor oko Kyliana Mbappea i mladi francuski napadač trebao bi preseliti u pariški klub za 155 milijuna eura odštete.


Zajedno s bonusima iznos se penje na vrtoglavih 190 milijuna eura.


Francuski mediji navode kako su klubovi postigli dogovor, međutim još uvijek nema službene potvrde ove vijesti. Mbappe bi trebao preselit u Pariz kao posuđeni igrač Monaca, a PSG bi na koncu ove sezone otkupio njegov ugovor.




Ukoliko se ova vijest pokaže istinitom, bit će to drugi najveći transfer u povijesti nogometa nakon što je Brazilac Neymar ovoga ljeta napustio Barcelonu i preselio u PSG za 222 milijuna eura.


Mbappe je prošle sezone u 44 utakmice u dresu Monaca zabio 26 golova. Zanimljivo, 18-godišnja zvijezda nije nastupila u nedjelju u derbiju protiv Marseillea u kojem je Monaco slavio 6-1.


»Mbappe je igrač Monaca i bio je plan da kasnije uđe u utakmicu. Nakon što smo poveli 4-0 nije bilo potrebe uvoditi ga u igru,« kazao je Monacov trener Leonardo Jardim.Na pitanje hoće li mladi napadač zaista preseliti u PSG, Jardin je bio jasan.

»Nemam ja što potvrđivati ili demantirati. Nije moje da objašnjava gdje će igrati koji igrač. Moj posao je teren,« kazao je Jardin.