Većina za prekid sezone

U Engleskoj se govori o otkazivanju sezone, Klopp moli navijače da se drže propisa i tako omoguće Liverpoolu naslov prvaka

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

I tek tada ćemo ponovno igrati nogomet... Ne bih mogao to više željeti zbog nekoliko jako dobrih razloga, kao što i možete zamisliti - rekao je Klopp za službenu web stranicu Liverpoola



LIVERPOOL Trener Redsa Jurgen Klopp potiče navijače da ostanu u svojim domovima kako bi se što prije smirila situacija s pandemijom, a samim time se i nastavila nogometna sezona u kojoj bi njegov klub napokon trebao postati prvakom. 


Zbog širenja smrtonosnog virusa sve se više govori o otkazivanju sezone čime bi Liverpool izgubio naslov koji je trebao osvojiti nakon punih 30 godina. Velik broj engleskih klubova se zalaže za otkazivanje sezone, ali zbog trenutne velike bodovne prednosti Liverpoola u odnosu na drugoplasirani Manchester City (plus 25), moguće je i da se Redsi službeno proglase prvacima, usprkos prekidu sezone. 


– Nogomet nije najvažnija stvar na svijetu. U ovome trenutku se vidi što je važnije, ali jedini način na koji možemo nogomet vratiti što prije je da sada budemo disciplinirani. Nema druge opcije, moramo držati socijalnu distancu – rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp za klupsku web stranicu. 




– I tek tada ćemo ponovno igrati nogomet… Ne bih mogao to više željeti zbog nekoliko jako dobrih razloga, kao što i možete zamisliti.