Brzi dogovor

Šuker i igrači dogovorili podjelu premija za plasman na EURO 2020.

P. N.

Davor Šuker/Foto Arhiva NL

Davor Šuker/Foto Arhiva NL

Pred nama je novi izazov, zahtjevna skupina s malo utakmica, ali vjerujem u igrače i stručni stožer na čelu sa Zlatkom Dalićem. Luki, Ivanu i suigračima želim puno sreće u predstojećim utakmicama, da ponovno odvedu Hrvatsku među najbolje reprezentacije u Europi - izjavio je Šuker.



RIJEKA Uoči početka novih Europskih kvalifikacija, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker postigao je dogovor s hrvatskim reprezentativcima oko podjele potencijalne nagrade za plasman na UEFA EURO 2020.


Prije utakmice s Azerbajdžanom, kojom Hrvatska otvara Europske kvalifikacije, kapetan Luka Modrić i dokapetan Ivan Rakitić su u ime reprezentativaca postigli dogovor s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom oko podjele Uefine nagrade namijenjene reprezentacijama koje se plasiraju na EURO 2020.


Igračima će pripasti 45 posto Uefine nagrade za plasman, a Savezu 55 posto.




– Drago mi je što smo se i ovoga puta brzo i jednostavno dogovorili oko podjele premija za plasman, kao što smo to činili i uoči prethodnih kvalifikacijskih ciklusa. U Rusiji smo napravili veličanstveni rezultat, no to ne znači da će sada biti lagano. Pred nama je novi izazov, zahtjevna skupina s malo utakmica, ali vjerujem u igrače i stručni stožer na čelu sa Zlatkom Dalićem. Luki, Ivanu i suigračima želim puno sreće u predstojećim utakmicama, da ponovno odvedu Hrvatsku među najbolje reprezentacije u Europi – izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.