Legenda Liverpoola

Steven Gerrard tri godine trener Rangersa

Hina

Bivši kapetan engleske reprezentacije, koji je trenirao mladu momčad Liverpoola nakon što je otišao u igračku mirovinu prije dvije godine, pristao je na trogodišnji ugovor i na klupi Rangersa će zamijeniti Graema Murtyja, dodaje Sky Sports pozivajući se na dobro obaviještene izvore



Bivši veznjak Liverpoola i engleske reprezentacije Steven Gerrard novi je trener škotskog prvoligaša Rangersa, javlja u petak Sky Sports.


Bivši kapetan engleske reprezentacije, koji je trenirao mladu momčad Liverpoola nakon što je otišao u igračku mirovinu prije dvije godine, pristao je na trogodišnji ugovor i na klupi Rangersa će zamijeniti Graema Murtyja, dodaje Sky Sports pozivajući se na dobro obaviještene izvore.


Gerrard će imati težak zadatak u Rangersima, klubu koji je osvojio 54 nalova prvaka Škotske, a sada se bori s financijskim problemima i nalazi se na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa 13 bodova zaostatka za vodećim Celticom.




Osim toga, najveći suparnik u škotskom prvenstvu bit će mu trener Celtica i njegov bivši trener u Liverpoolu Brendan Rodgers.