Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Ivan Mance

foto/video Spremni smo za Heberov odlazak, pratimo igrače na tržištu i lijeve bekove...

Ivan Mance/D. FRANČIŠKOVIĆ
Ivan Mance/D. FRANČIŠKOVIĆ
Autor:
Objavljeno: 17. siječanj 2019. u 14:32 2019-01-17T14:32:00+01:00

Pratimo nekoliko igrača, u nekim smo razgovorima i mislim da ćemo reagirati u sljedećih desetak dana. Vidjet ćemo da li će se ukazati prilika za dovesti još jednog lijevog beka koji će odgovarati našim zahtjevima. Što se tiče drugih pozicija relativno smo dobro popunjeni i najvjerojatnije će tek u slučaju odlazaka biti i dolazaka - kaže zamjenik sportskog direktora Rijeke

ALBUFERIA  Ivan Mance mirno prati treninge u Albuferiji, ali iznutra je fokusiran na razmišljanja oko prijelaznog roka. Leonard Žuta napustio je "bijele", hoće li i najveći "kapitalac", Brazilac Heber?

- Za Hebera je najviše zanimanja što je i normalno. On je prošle godine bio najbolji igrač lige, ove godine odradio puno jako dobrih utakmica. Vidjet ćemo, postoji varijanta ako Heber ode, ali i ona da se to ne dogodi. U svakom slučaju bit ćemo spremni ako Heber otiđe - tvrdi Mance, zamjenik sportskog direktora.

Radi se i u "drugom smjeru"?

- Pratimo nekoliko igrača, u nekim smo razgovorima i mislim da ćemo reagirati u sljedećih desetak dana. Vidjet ćemo da li će se ukazati prilika za dovesti još jednog lijevog beka koji će odgovarati našim zahtjevima. Što se tiče drugih pozicija relativno smo dobro popunjeni i najvjerojatnije će tek u slučaju odlazaka biti i dolazaka. Naravno, ako procijenimo da nam je situacija jako povoljna na tržištu - kaže Mance.

20190117_111616
Bijeli u Albufeiri/D. FRANČIŠKOVIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu