Istjerivanje pravde

Soudani ipak propušta derbi s Hajdukom? Disciplinski ga je prijavio istarski niželigaš – NK Plomin

P. N.

Foto Sanjin Strukić / PIXSELL

Foto Sanjin Strukić / PIXSELL

Novi list doznaje kako je prijava protiv Soudanija danas podnijeta u Pazinu, gdje se nalazi središte Nogometnog saveza Istarske županije. A "član nogometne organizacije" koji je odlučio zatražiti disciplinski epilog očitog propusta suca Pejin je, kako doznajemo, odgovorna osoba iz lokalnog niželigaša - NK Plomina



Slučaj Soudani ipak još nije dobio konačni pravorijek, a danas se ipak dogodilo ono što je visjelo u zraku proteklih dana – “Dinamov” napadač je zbog nesportskog ponašanja u Kranjčevićevoj prijavljen disciplinskim tijelima Hrvatskog nogometnog saveza.


Stoga je vrlo izgledno da bi zbog udaranja igrača Lokomotive Luke Capana, za koje ga je sudac Pejin “kaznio” samo pokazivanjem amblema “respect” na dresu, ipak mogao propustiti subotnji derbi u Maksimiru.


Disciplinski pravilnik HNS- jasno kaže kako se “disciplinski postupak pokreće temeljem disciplinske prijave koju može podnijeti bilo koji član nogometne organizacije u pisanom obliku ili izjavi datoj u zapisnik pred tijelom nogometne organizacije”. U “Lokomotivi” su za naš list rekli kako im Soudanija ne pada na pamet prijaviti, nisu to učinili niti u “Rijeci”, a ni u “Hajduku”, koji u subotu igra protiv “Dinama”.




Novi list doznaje kako je prijava protiv Soudanija danas podnijeta u Pazinu, gdje se nalazi središte Nogometnog saveza Istarske županije. A “član nogometne organizacije” koji je odlučio zatražiti disciplinski epilog očitog propusta suca Pejina iz Kranjčevićeve je, kako doznajemo, odgovorna osoba iz lokalnog niželigaša – NK Plomina.


Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista u srijedu…