Modri se pojačali

Sammir se vratio u Dinamo

P. N.

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Osjećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir, rekao Sammir



ZAGREB Bivši hrvatski reprezentativac Jorge Sammir Cruz Campos ponovno će, nakon tri godine, zaigrati u dresu zagrebačkog Dinama nakon što je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunning FC i u petak će potpisati za hrvatskog prvaka.


Sammir je u Dinamu proveo punih sedam godina, od 2007. do 2014., a nastupio je i u dresu hrvatske reprezentacije na SP-u u Brazilu 2014. godine. Iz Dinama je u siječnju 2014. otišao u španjolskog prvoligaša Getafea, kasnije je potpisao za kineski Jiangsu Sunning FC, zadnju je sezonu bio na posudbi u Hangzhou Greentownu.


»Osjećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir i novim izazovima koji me čekaju«, rekao Sammir koji će u subotu ujutro s ostalim nogometašima Dinama otići na drugi dio zimskih priprema u Tursku.Svečano potpisivanje ugovora sa Sammirom biti će u petak navečer u zagrebačkoj zračnoj luci.

»Sretan sam što je klub doveo Sammira koji će svojom kvalitetom biti dimenzija više za Dinamo. Ima iskustvo više u odnosu na ono prije tri godine i veselim se njegovu dolasku«, kazao je Dinamov trener Ivajlo Petev.




Dinamo je drugi u prvenstvu sa šest bodova zaostatka za Rijekom.