NEMA ŽURBE

STIPE BRADARIĆ: Odluku o novom Filipovom klubu donijet ćemo nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji

Ivan Volarić

Filip Bradarić/S. DRECHSLER

Filip Bradarić/S. DRECHSLER

Ima dosta upita, ponuda, međutim nigdje nam se ne žuri. Konačnu odluku donijet ćemo nakon što završi svjetsko prvenstvo. Naravno, u suradnji s Rijekom - kaže Filipov otac



RIJEKA Svi koji malo bolje poznaju odnose u obitelji riječkog reprezenativca Filipa Bradarića dobro znaju da je “glava obitelji” Stipe, inače poznati splitski ugostitelj, više od oca. Njegova riječ će se sigurno itekako slušati kada se bude donosila konačna odluka o Filipovu nastavku karijere. Veznjak “bijelih” će sigurno ovoga ljeta napustiti Rujevicu i to nije tajna, no teško je još uvijek naslutiti koja će biti njegova nova adresa. Moskovski “Lokomotiv”, Italija (Filip je lani bio nadomak Bologne), Francuska, Engleska ili Njemačka?


– Ima dosta upita, ponuda, međutim nigdje nam se ne žuri. Konačnu odluku donijet ćemo nakon što završi svjetsko prvenstvo. Naravno, u suradnji s “Rijekom” – govori Stipe, koji nije još potegnuo u Rusiju. Otkrio je i zašto:


– Iskreno, razmišljao sam otići na polufinale i finale! 




Možda i zbog činjenice da se te utakmice igraju u Moskvi, a tamošnji “Lokomotiv” dugo vremena već važi za najozbiljnijeg kupca (Rijeci šest milijuna eura odštete…). Doduše, tako su stvari stajale prije nego što se Hrvatska probila u četvrtfinale SP-a. Nema sumnje da će pobjeda nad Dancima, ali i eventualni uspjeh nad Rusima dodatno potpiriti interes za hrvatskim reprezentativcima na europskom tržištu, ali i podignuti njihove vrijednosti.