Odjeci utakmice

ŠPANJOLCI TUGUJU, ENGLEZI SLAVE: ‘Bili smo najbolji, ali uzalud.’ Hrvatska nam je dala nadu…’

P. N.

foto: Denis Lovrović

foto: Denis Lovrović

Njegov suigrač Dani Ceballos, pak, rekao je da je Španjolska zaslužila više, ali, dodao je, "nismo uspjeli pa nam sad ostaje nada da će Hrvatska i Engleska odigrati neriješeno".



Sergio Busquests i Dani Ceballos, vezni igrači španjolske reprezentacije koju je Hrvatska sinoć porazila u dramatičnom finišu, govorili su o svojim dojmovima s utakmice, a njihove reakcije prenio je madridski As.


– Šteta što su zabili na kraju, iako nam neriješen rezultat nije puno koristio. Krenuli su vrlo snažno, a mi smo u prvom poluvremenu imali probleme. U drugom poluvremenu Hrvatska je fizički pala i imali smo dosta šansi, ali nije pomoglo, rekao je Busquests.


Njegov suigrač Dani Ceballos, pak, rekao je da je Španjolska zaslužila više, ali, dodao je, “nismo uspjeli pa nam sad ostaje nada da će Hrvatska i Engleska odigrati neriješeno”.




– Više ništa nije u našim rukama. Imali smo vrlo jaku skupinu, sa snažnim timovima koji su odigrali odlično na Svjetskom prvenstvu. Bili smo najbolji u grupi, ali skupo su nas koštale povremene pogreške, rekao je Ceballos.


Madriski As zaključio je pak kako je Hrvatska s golom u posljednjim minutama zapravo isporučila svoju osvetu Španjolskoj.


Hrvatsku pobjedu naročito su proslavili Englezi. Londonski mediji jutros zaključuju da je šokantna završnica u korist Hrvatske engleskoj reprezentaciji dala šansu da osvoji turnir. Za to će im, dakako, trebati pobjeda kod kuće protiv Hrvatske.