Nestašni nogometaš

Rooney opet na naslovnicama: Nakon novog skandala, supruga mu zabranila izlaske

P. N.

Reuters

Reuters

Wayne Rooney se ponovno našao na naslovnicama medija, nakon što je u javnost procurio telefonski razgovor između njega i njegove žene Coleen.



Bivši kapetan engleske reprezentacije Wayne Rooney dobio je od žene jezikovu juhu nakon nedavnog uhićenja na američkom aerodromu.


Svjedok je za britanski The Sun izjavio da je Coleen poludjela.


“Upozorila ga je da više ne radi gluposti. Rekla mu je kada pije i zbog toga upadne u nevolju, baca loše svjetlo na njihovu vezu.”




Izvor dodaje i da je bila zgrožena kada su je nazvali sa aerodroma pa ga je nazvala idiotom i zabranila mu izlazak iz kuće bez njezinog nadzora, prenosi Daily Mail.  


Rooney trenutno igra za Washington`s DC United, a 16. prosinca je uhićen na aerodromu. Priveden je i zadržan u ćeliji nakon što je pijan psovao policajce na aerodromu Dulles. Do uhićenja je došlo nakon što je Rooney pokrenuo alarm pokušavajući otvoriti sigurnosna vrata kroz koja je dozvoljen prolaz jedino službenicma na aerodromu. Svjedok nemilog događaja tvrdi da je Rooney izašao iz aviona i prošao kroz izlaz, ali se iz nekog razloga želio vratiti natrag. Nakon što mu je službenik dozvolio prolaz, Rooney ga je opsovao i počeo otvarati spomenuta vrata.


Policijski izvor, prema natpisima Daily Maila, tvrdi da je Rooney bio vrlo neugodan i da je bilo očito da je konzumirao alkohol.


“Zasigurno je bio pod utjecajem alkohola i nije bio u stanju da ga pustimo, psovao je. Morali smo ga zadržati dok se ne otrijezni. Zadržan je dok se razina alkohola u njegovoj krvi nije smanjena, što se dogodilo nakon četiri sata”, naglašava izvor.  Nakon Roonyjevog uhićenja, zadržali su ga u ćeliji i kaznili za manji prekršaj. Platio je 19 funti kazne i 72 funte ukupnog troška. Nakon toga, Rooney je avionom krenuo za Englesku kako bi s obitelji proveo božićne praznike. 


Nogometaš inače trenutno služi dvogodišnju zabranu upravljanja vozilom u Engleskoj. Unatoč svjedocima na američkom aerodromu, njegov je PR glasnogovornik izjavljuje da je Rooney tijekom leta popio nekoliko tableta za spavanje,  za koje ima recept i pomiješao ih s manjom količinom alkohola, pa je bio dezorijentiran, prenosi Daily Mail.