Mercato

Rijeka i Hajduk u utrci za “armenskim Hulkom” koji je raskinuo ugovor s Vardarom?

Portal Novilist.hr

Tigran Barseghyan

Tigran Barseghyan

Barsegjyan je 25-godišnji ofenzivac koji je od ljeta 2016. godine bio član Vardara za kojeg je u 68 utakmica upisao 22 pogotka i 11 asistencija. 



RIJEKA Prema pisanju portala nogometplus,net, koji se pak poziva na makedonski gol.mk jadranski rivali rijeka  su u utrci za armenskim reprezentativcem Tigranom Barseghyanom koji je ovu sezonu bio član Vardara, ali je zbog financijske krize zadnju utakmicu u crno-crvenom dresu odigrao koncem rujna te je naposljetku s makedonskim klubom raskinuo ugovor.


Barsegjyan je 25-godišnji ofenzivac koji je od ljeta 2016. godine bio član Vardara za kojeg je u 68 utakmica upisao 22 pogotka i 11 asistencija. Prethodno je nosio dres armenskih klubova Gandzasara, MIKA Acshtaraka i Banantsa. Za armensku reprezentaciju je u 19 utakmica postigao dva gola. Nadimak mu je armenski Hulk, a primarna pozicija mu je lijevo krilo iako može igrati i desno, ali i u vrhu napada.


Gol.mk ga opisuje kao jednog od najboljih stranaca u povijesti makedonske prve lige.




Čekaju se reakcije iz klubova, odnosno potvrda da li doista postoji interes za 25-godišnjim napadačem ili je u pitanju samo jedan od brojnih medijskih “bombica” koje će se pojaviti tijekom prijelaznog roka.