Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Fotografije Vedrana Karuze

foto Riječka fešta nogometa: Pogledajte spektakularne fotografije s Rujevice. Naš Vedran Karuza također je u formi

snimio Vedran Karuza
snimio Vedran Karuza
Autor:
Objavljeno: 20. srpanj 2019. u 22:07 2019-07-20T22:07:00+02:00

 Dakako, pobjeda je važna, a naročito je važna pobjeda u prvom kolu nove sezone; pobjeda koja će, vjerujemo, bijelima dati krila i voditi ih u nove uspjehe. 

Riječki ljubitelji i ljubiteljice nogometa večeras su imali pravu sportsku feštu na Rujevici. Rijeka je zabilježila tri boda protiv Varaždina, a fraza koju sportski novinari vole koristiti pri izvještajima s ovakvih utakmica kaže - teže od očekivanog.

11
Rijeka - Varaždin, I dio / snimio Vedran Karuza

Međutim, bila je to prava borba na terenu, borba kakvu ljubitelji nogometa vole. Dakako, pobjeda je važna, a naročito je važna pobjeda u prvom kolu nove sezone; pobjeda koja će, vjerujemo, bijelima dati krila za nove uspjehe. 

19
Rijeka - Varaždin, II dio / snimio Vedran Karuza

Kakva atmosfera je vladala na terenu, a kakva na tribinama Rujevice - to možete vidjeti na fotografijama našeg reportera Vedrana Karuze.

Radi se o uistinu prvoklasnim fotografijama, kakvih se ne bi posramili niti najbolji foto-reporteri specijalizirani za fotografiranje sportskih susreta. Zato preporučujemo Karuzine fotografije, a Rijeci želimo da nastavi nizati pobjede. 

1
Rijeka - Varaždin, III dio / snimio Vedran Karuza

  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.