Inicijativa "kraljevskog kluba"

Real Madrid iskazao interes za organizaciju trening kampa u Kostreni

P. N.

Ilustracija Reuters

Ilustracija Reuters

Real Madrid promiče svoje vrijednosti kroz sport i obrazovanje, podučava djecu ljudskim vrijednostima kao što su predanost, odgovornost i timski rad, koji će biti u središtu njihovog uspjeha i u budućem radu i životu!



KOSTRENA – Real Madrid iskazao je interes za organizaciju trening kampa u Kostreni. Power Point prezentacija kampa najpoznatijeg svjetskog kluba, koji je FIFA proglasila najboljim klubom 20. stoljeća, počinje izjavom klupske legende Emilija Butragueña:


– Real Madrid promiče svoje vrijednosti kroz sport i obrazovanje, podučava djecu ljudskim vrijednostima kao što su predanost, odgovornost i timski rad, koji će biti u središtu njihovog uspjeha i u budućem radu i životu!


Pod takvom egidom predstavnici tvrtke Real Madrid Fundacije (RMF), Marko Hrstić i Mladen Čučić, prezentirali su Kostreni mogućnost organizacije kampa za djecu.




Ako Općina Kostrena pronađe zajednički interes s ovlaštenom tvrtkom RFM, kamp Real Madrida u Žuknici bi se trebao organizirati u lipnju 2017. godine po uzoru na kampove, koji su ove godine održani u Dubrovniku i Biogradu na moru. Zanimljivoj prezentaciji u zgradi Općine Kostrena nazočili su načelnica Mirela Marunić, direktor KD Kostrena Tomislav Matić, predsjednik Pomorca 1921 Mario Sintić, član Odbora za sport Igor Vranić, tajnik SZ Općine Kostrena Hrvoje Franić i tajnik Pomorca 1921 Zoran Suzanić.