Predrag Mijatović

Razgovarao sam s Lukom Modrićem koji će nastaviti igrati za Real Madrid

Hina

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS



MADRID Bivši napadač Real Madrida, Predrag Mijatović, rekao je u utorak kako će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastaviti igrati u europskom prvaku koji proživljava jednu od najtežih sezona u 117 godina dugoj povijesti.


»Nastavit će igrati za Real Madrid. Razgovarao sam s njim«, rekao je Mijatović u razgovoru za španjolsku radijsku postaju Cadena SER.


Crnogorac živi u Madridu gdje je susjed 33-godišnjem hrvatskom igraču te je u ranijim medijskim istupima govorio kako su prijatelji.




»Utakmica protiv Rayo Vallecana bila je jedna od najlošijih koje je odigrao. On je momak koji je predan momčadi i problem neće biti Modrić. Nego će klubu biti teško vratiti sve ono što je imao s igračima koji će doći«, rekao je Mijatović


Trećeplasirani Real Madrid je u nedjelju izgubio s 0-1 kod pretposljednjeg Rayo Vallecana čime je upisao šesnaesti poraz ove sezone. Zadnji put je tako loš rezultat imao 2009. godine.


Modrić u Madridu igra svoju sedmu sezonu a ugovor mu istječe u ljeto 2020. godine. Iz Real Madrida su ranije rekli kako je postignut sporazum o produženju do ljeta 2021. godine.


Tri kola prije kraja prvenstva Barcelona je osigurala naslov prvaka Španjolske s 18 bodova ispred Real Madrida. Nakon što je u prethodne tri sezone osvojio Ligu prvaka, ‘kraljevski klub’ je ispao od Ajaxa u osmini finala dok ga je u polufinalu kupa eliminirala Barcelona.


Modrić je u nedjelju u madridskoj četvrti Vallecas odigrao svoju 44. utakmicu ove sezone, dok je lani nastupio 43 puta za Real Madrid.