Junak Reala

Ramos bi lakše spavao ako bi Barcelona ispala iz LP

Hina

Foto. REUTERS

Foto. REUTERS

Ne možete uvijek odigrati dobro, ali u drugom poluvremenu smo se digli i zasluženo smo prošli dalje, kazao je nakon susreta Zidane



NAPOLI Iako je Napoli dominirao 50 minuta i vodio 1-0, na kraju je Real, kao i u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, slavio 3-1, a trener »kraljevskog kluba« Zinedine Zidane kazao je da rezultat nije došao zahvaljujući sreći.


»Mislima da to nema veze sa srećom, u nogometu ne postoji sreća. Rezultat 3-1 govori za sebe i razliku je donijela naša kvaliteta. Istina, u prvom poluvremenu smo se patili jer nismo ušli u utakmicu kako treba. Ne možete uvijek odigrati dobro, ali u drugom poluvremenu smo se digli i zasluženo smo prošli dalje«, kazao je nakon susreta Zidane.


Junak utakmice bio je Sergio Ramos, koji je donio preokret. U 52. minuti Kroos je ubacio loptu iz kornera, a Ramos glavom zabio za 1-1, a pet minuta kasnije gotovo identična situacija. Ponovno je Kroos nabacio iz kornera, Ramos je pucao glavom, a lopta je na putu do gola pogodila Mertensa i završila u mreži.




No, nakon utakmice Sergio Ramos se nije proslavio, budući da je izjavio da bi lakše spavao ako bi Barcelona ispala od PSG-a.


Paris Saint-Germain je u prvoj utakmici slavio sa 4-0, a nitko u povijesti nije nadoknadio četiri gola zaostatka u nokaut fazi Lige prvaka. Uzvrat je u srijedu na Camp Nou.