Komplikacije

Prosinečki mora na još jednu operaciju, obavit će je u Sarajevu

Hina

Robert Prosinečki/Foto REUTERS

Robert Prosinečki/Foto REUTERS



SARAJEVO Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine morat će biti podvrgnut još jednom operativnom zahvatu, objavili su u srijedu lokalni mediji pozivajući se na izvore iz Nogometnog saveza BiH.


Glasnogovornica saveza Slavica Pecikoza potvrdila je kako je to rezultat procjene donesene tijekom nedavnog kontrolnog zdravstvenog pregleda kojega je Prosinečki obavio na Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu (KCUS) gdje je prošle godine i operiran.


»Obavit će još jednu operaciju. Kada će se to desiti i što će operirati u ovom trenutku nemam informacija«, kazala je Pecikoza kako je citira portal Faktor. Prosinečki je u dva navrata operiran na Abdominalnoj klinici sarajevskog Kliničkog centra zbog komplikacija na divertikulu tankog crijeva.


Prva operacija obavljena je u studenom a druga za koju je navedeno kao je bila korektivna uslijedila je početkom prosinca.Prosinečki je nakon toga pušten iz bolnice upućen na kućni oporavak.

Njega čeka izazov kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020, a reprezentacija BiH prvu utakmicu igra s Armenijom 23. ožujka.