Zapjevali u avionu

Preglasni u avionu: Navijači Rijeke umjesto u Sevilli završili u pritvoru!

Zlatko Horvat



RIJEKA Devet  navijača Rijeke, Vlado, Robi, Elvis, Kek, Jole te cijela obitelj Mičetić, Paola, Slavica, Milorad i Marin,   umjesto u Sevilli završili su u pritvoru u Bologni!


Ekipa s B tribine zapjevala je u utrobi zrakoplova  leta  4348  Ryanaira iz Bologne za Sevillu. To je, umjesto osmijeha na licu domaćice leta, izazvalo poziv policiji… Nije bilo milosti, ni kapetana ni njegove posade, ali ni policije, ekipa je bila prebučna za zrakoplov neće poletjeti dok ga ne napusti devet navijača Rijeke. Svi su završili  na policiji, a zrakoplov je poletio sa sat i pol vremena zakašnjenja.


Zrakoplov vjerojatno nije ni stigao do Seville, a riječka devetorka je – puštena.




– Kontaktirali smo naše konzulate u Trstu, Milanu i Rimu, podignut ćemo tužbu. Imamo najmanje pet tisuća eura dodatnih troškova. Prespavat ćemo u Bologni, a sutra zrakoplovom iz Pise idemo za Sevillu – poručio je Vladimir Gačeša, jedan od onih koji su završili na policiji. 


Ponekad i dobro raspoloženje može donijeti nevolje. No, nitko nije bio u alkoholiziranom stanju, provjere su pokazale nula promila…


– Zafrkavali smo se, razgovarao sam čak s hostesama, ali očito smo bili preglasni za njihove kriterije – ocjenjuje Marin Mičetić.