Bundesliga

Predsjednik Bayerna napao igrače, ali stao uz Kovača: ‘Sigurno će voditi susret protiv Benfice’

Hina

Reuters

Reuters



Predsjednik Bayerna Uli Hoeness oštro je napao igrače svoga kluba nakon još jednog kiksa u Bundesligi, dodavši kako će trener Niko Kovač sigurno voditi momčad u susretu Lige prvaka protiv Benfice.


»Ovo što se je dogodilo je potpuno neprihvatljivo i moram se oporaviti od ovog šoka. Pogreške koje su radili neki igrači su komične. Moramo vidjeti zašto igramo tako loš nogomet i sa tako malo samopouzdanja«, kazao je Hoeness nakon što je Bayern u subotu na domaćem terenu protiv Fortune iz Düsseldorfa odigrao 3-3.


Bayern je vodio 2-0 nakon 20 minuta, te 3-1 do 77. minute, a onda je u završnici susreta primio dva gola nakon loše postavljenih ofsajd zamki. Junak susreta bio je belgijski nogometaš Dodi Lukebakio, koji je zabio sva tri gola za Fortunu (44, 77, 90+3). Nogometaši Bayerna su na petom mjestu i sada zaostaju devet bodova za vodećom Borussijom Dortmund.




Na novinarski upit kakva je sudbina trenera Nike Kovača nakon kiksa protiv Fortune, predsjednik Bayerna je odgovorio: »Moramo ovo prespavati. Niko Kovač će sigurno biti naš trener protiv Benfice, a onda moramo napraviti analizu«.


U utorak u predzadnjem kolu skupine E Lige prvaka Bayern dočekuje Benficu i remi mu je dovoljan za prolaz u nokaut fazu.