Dobar posao

Palaversa potpisao za Man. City, NH stopirao prodaju Bradarića

P. N.

Ante Palaversa (Hajduk)/hajduk.hr

Ante Palaversa (Hajduk)/hajduk.hr

Palaversa će ostati na posudbi u redovima "bijelih" do ljeta 2020. godine s klauzulom da ga Manchester City može vratiti s posudbe u siječnju iste godine. 



SPLIT Ante Palaversa potpisao je za Manchester City nakon što je u utorak obavio liječnički pregled. Tu vijest potvrdio je Hajduk na svojim službenim stranicama kao i informaciju da će Palaversa ostati na posudbi u redovima “bijelih” do ljeta 2020. godine s klauzulom da ga Manchester City može vratiti s posudbe u siječnju iste godine. 


– Ja sam Hajdukovo dite, igranje na Poljudu mi je uvijek bio san, a nakon svega sam sretan što je rad Hajdukove Akademije prepoznao jedan od najvećih klubova na svijetu. Hvala Manchester Cityju na povjerenju, ispred mene je još puno rada, nisam još uvijek pokazao sve što mogu i nadam se da ću igranjem za Hajduk opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od prvaka Engleske – kazao je Palaversa za klupske internet stranice nakon povratka iz Manchestera u Split.


Hajduk bi od ovoga transfera trebao uprihoditi 4,5 milijuna eura odmah, milijun i pol eura u idućih godinu i pol dana koliko će Palaversa vjerojatno ostati na posudbi na Poljudu, a otvorena je mogućnost dodatne zarade kroz bonuse (do tri milijuna eura) ukoliko daroviti igrač doista jednom zaigra za aktualnog engleskog prvaka.




Na Poljudu su posljednjih dana bili blizu realizacije još jednog posla. Lille i Ajax su “zagrizli” za Domagoja Bradarića, spominju se iznosi od 4,5 do 6 milijuna eura za ime obeštećenja. Međutim, do tih transfera po svemu sudeći neće doći. Navodno su navijači Hajduka okupljeni u udrugu Naš Hajduk naložili Upravnom odboru da stopira sve daljnje prodaje mladih igrača ukoliko se realizira Palaversina prodaja… 


Na ovaj članak reagirao je HNK Hajduk, a reagiranje možete pročitati OVDJE.