Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Udarac na navike hrvatskih navijača

foto PUTIN ODLUČIO Zabranjena prodaja alkohola u vrijeme SP-a u Nižnjem Novgorodu!

Foto Marko Cvijanović
Foto Marko Cvijanović
Autor:
Objavljeno: 18. lipanj 2018. u 16:04 2018-06-18T16:04:46+02:00

Odluku je izravno donio ruski predsjednik Vladimir Putin, u prodavaonicama su frižideri s alkoholom zapečaćeni i na svakom stoji obavijest u crvenom s točno preciziranim datumima u lipnju i srpnju tijekom kojih se alkohol ne smije prodavati

NIŽNJI NOVGOROD Prijelomna vijest iz Nižnjeg Novgoroda glasi: u vrijeme Svjetskog prvenstva zabranjena je prodaja alkoloha!

Odluku je izravno donio ruski predsjednik Vladimir Putin, u prodavaonicama su frižideri s alkoholom zapečaćeni i na svakom stoji obavijest u crvenom s točno preciziranim datumima u lipnju i srpnju tijekom kojih se alkohol ne smije prodavati.

IMG_5545
Rusija / Foto Marko CVIJANOVIĆ

Kakav udarac za navike hrvatskih, ali pogotovo engleskih navijača koji uskoro stižu u Nižnji Novgorod (Engleska igra s Panamom 24. lipnja). Tko će to i na koji način objasniti hordama engleskih navijača da neće prije utakmice moći kupiti pivo. Nije ipak sve tako crno, restorani i kafići u svojoj će ponudi ipak imati alkoholna pića, ali po puno nepristupačnijim cijenama. Inače, prvi hrvatski navijači već su stigli u Nižnji Novgorod, a najviše ih se ipak očekuje tijekom srijede.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.