Lijepe vijesti

POPUT ALLIANZ ARENE Obersnel obišao obnovljenu Krimeju i najavio mogućnost gradnje pomoćnog igrališta u Kampusu

Igor Duvnjak

Vojko Obersnel obišao je Krimeju gdje su ga dočekali čelnici Orijenta 1919/Foto D. ŠKOMRLJ

Vojko Obersnel obišao je Krimeju gdje su ga dočekali čelnici Orijenta 1919/Foto D. ŠKOMRLJ

Ovim obavljenim radovima smo podignuli standard kako samim nogometašima tako i gledateljima na utakmicama. S ponosom možemo reći da ovdje imamo sustav navodnjavanja terena kakav je onaj na Allianz Areni u Munchenu - rekao je Igor Butorac



RIJEKA Gradonačelnik Vojko Obersnel srdačno je dočekan na stadionu Krimeja od strane predsjednika Orijenta Saše Matijaša, dopredsjednika Marinka Koljanina i ostalih iz kluba kada je došao pogledati uspješne rezultate ovog drevnog, sada obnovljenog sportskog zdanja.


– Ove godine su dominirale investicije u kulturi, a ovim dolaskom na Krimeju i ovdje obavljenim radovima pokazujemo da niti sport nije zaboravljen – rekao je Vojko Obersnel obraćajući se brojnim okupljenim novinarima.


Na stadion je ušao kroz vrata iza VIP lože, koja su djelovala još za Kraljevine Jugoslavije, potom su bila zazidana, a sada su opet otvorena – Postavljene nove stolice, uređene su svlačionice, isto tako i travnjak sa adekvatnom drenažom i polijevanjem terena. Sve se dobro uklopilo u proslavu stotog rođendana kluba. Ima tu još planiranih planova. Jedan od njih je i teren negdje na Trsatu za rad i svlačionica mlađih kategorija, jedna od ideja je i pomoćni teren koji bi se dijelio sa Sveučilištem te bi ga koristili i studenti i nogometaši.





Igor Butorac, direktor Rijeka Sporta je također bio zadovoljan obavljenim poslom.


– Ovim obavljenim radovima smo podignuli standard kako samim nogometašima tako i gledateljima na utakmicama. S ponosom možemo reći da ovdje imamo sustav navodnjavanja tereena kakav je onaj na Allianz Areni u Munchenu – rekao je Butorac.


– Obnovili smo svlačionice, proširili gledalište, uredili VIP ložu. Sada je to lijep stadion na dobrobit sportaša i ljudi našega grada, ostvarili smo ono što se od nas i očekivalo.