Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Svečano predstavljanje

foto/video Ovo su novi dresovi Rijeke. Recite nam što mislite o njima u anketi

Foto: HNK Rijeka
Foto: HNK Rijeka
Objavljeno: 12. srpanj 2019. u 17:48 2019-07-12T17:48:00+02:00

Redizajn je doživio križ na prednjoj strani dresa, dok domaći, bijeli dres, od ove sezone više neće imati ovratnik. Ujedno, ispod ovratnika na dresu nalazi se natpis Rijeka, dok će logo Jome biti zlatni

Hrvatski nogometni klub Rijeka u novu sezonu ući će s redizajniranim bijelim i crnim garniturama dresova španjolskog proizvođača sportske opreme Joma, propćeno je na službenim stranicama kluba.

Redizajn je doživio križ na prednjoj strani dresa, dok domaći, bijeli dres, od ove sezone više neće imati ovratnik. Ujedno, ispod ovratnika na dresu nalazi se natpis Rijeka, dok će logo Jome biti zlatni.

Novi dresovi moći će se kupiti od ponedjeljka, a službenu premijeru imat će protiv Varaždina u prvom kolu Hrvatski telekom Prve lige, navodi se na službenim stranicama NK Rijeke.

Inače, David Kastelic, predsjednik uprave Zavarovalnice Sava d.d. i Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka u petak su u Kranjskoj Gori potpisali ugovor kojim osiguravajuće društvo produžuje generalno sponzorstvo riječkog kluba do kraja sezone 2022./2023.

Foto: HNK RIJEKA

Foto: NK Rijeka

Foto: HNK RIJEKA

Foto: HNK RIJEKA

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.