Četiri nova lica

Orijent 1919 angažmanom Casorelle i Travaglie zaključio prijelazni rok

Ivan Volarić

Marin Mikac, trener Orijenta 1919/Foto Arhiva NL

Marin Mikac, trener Orijenta 1919/Foto Arhiva NL



RIJEKA Angažmanom veznjaka Giovannija Casorelle (21) i ljevonogog braniča ili krilnog napadača Enija Travaglije (21) na Krimeji su zaključili zimski prijelazni rok koji iz svlačionice trenera Marina Mikca odnio devet, a donio – četiri nova lica. Casorella je veznjak rođen u Genevi, ima talijansku i švicarsku putovnicu, a u Rijeku je stigao na studij medicine. Travaglia, bivši U-19 reprezentativac Hrvatske, rođen je u Rijeci, živi u Crikvenici, ponikao je u Vinodolu, a u Orijent stigao preko podmlatka Dinama i Lokomotive, odnosno seniora Zagreba i Lučkoga.


– Zaključujemo ovim transferima prijelazni rok. Otišli su oni koje nismo htjeli, a doveli one za koje smo procijenili da su nam potrebni i koji se uklapaju u našu sportsku politiku – kazao je kratko i jasno Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919. 



 Nogometaši Opatije svladali su Naprijed 4:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj na pomoćno igralištu na Kantridi. Pogotke su postigli Toni Rudan, Furijan, Flego i Bogolin. Opatijci idući test ogled imaju zakazan u subotu na Omladinskom igralištu protiv Orijenta 1919.