Nikola Moro

Očekujemo osvajanje drugog mjesta u skupini i prolaz Dinama u osminu finala

Ivana Vaupotić

Alan Patrick (Šahtar) pokušava zaustaviti Nikolu Moru/Foto PIXSELL

Alan Patrick (Šahtar) pokušava zaustaviti Nikolu Moru/Foto PIXSELL

Svi u svlačionici znamo da je pred nama velika utakmica. Tamo smo bili bolji od njih. Propustili smo puno dobrih prilika i dva puta smo pogodili stativu. Na kraju smo bili nezadovoljni i možemo žaliti za pobjedom. No, i da smo to ostvarili, opet bismo sada tražili pobjedu pred svojim navijačima – rekao je Moro.



ZAGREB Sada već tradicionalno druženje s navijačima uoči europskih utakmica pokazalo je igračima Dinama koliko žitelji Zagreba žele njihovu pobjedu nad Šahtarom i nastavak sna o proljeću u Ligi prvaka. Čak ni vremenske prilike nisu niti malo pokvarile atmosferu pred klupskim fan shopom u Jurišićevoj, gdje su se dobre vibracije mogle osjetiti na svakom koračiću.


– I mi očekujemo osvajanje drugog mjesta u našoj skupini, odnosno prolazak u osminu finala Lige prvaka. No, znamo što nas očekuje – poručio je Nikola Moro razdraganim navijačima.


Naravno, nije nedostajalo riječi ohrabrenja za aktere utakmice koja bi mogla zauzeti značajno mjesto u modroj povijesti. Bolje rečeno, navijače je optimizmom napunilo sve ono što je Dinamo napravio na međunarodnoj pozornici tijekom prošle i ove sezone. Povrh toga, remi iz Harkiva uvjerio ih je da Šahtar nije nepobjediv.




– Svi u svlačionici znamo da je pred nama velika utakmica. Tamo smo bili bolji od njih. Propustili smo puno dobrih prilika i dva puta smo pogodili stativu. Na kraju smo bili nezadovoljni i možemo žaliti za pobjedom. No, i da smo to ostvarili, opet bismo sada tražili pobjedu pred svojim navijačima – zaključio je Moro.