Sportska moda na SP-u

Nigerija ispred Hrvatske i Argentine – po ljepoti dresova

Hina

Luka Modrić / Reuters

Luka Modrić / Reuters

Zanimljivo, »zeleno-bijeli« dres je rasprodan svega nekoliko minuta nakon što je pušten u prodaju i trenutačno se ne može naći u slobodnoj prodaji na službenim web stranicama. Na visokom drugom mjestu je dres hrvatske reprezentacije



KALINJINGRAD Nogometna reprezentacija Nigerije odnijela je pobjedu ispred hrvatske i argentinske vrste, ali po ljepoti dresova, objavio je američki magazin GQ.


GQ je napravio ljestvicu najljepših dresova svih sudionika svjetskog prvenstva i na prvom mjestu je nigerijski dres. Zanimljivo, »zeleno-bijeli« dres je rasprodan svega nekoliko minuta nakon što je pušten u prodaju i trenutačno se ne može naći u slobodnoj prodaji na službenim web stranicama.


Na visokom drugom mjestu je dres hrvatske reprezentacije.




»Inspiriran je šahovnicom što ga čini rijetkom ljepotom u nogometu. Hrvatski dres je nešto što bismo zadovoljno nosili i izvan stadiona Od ljudi koji su nam dali kravatu, nije se očekivalo ništa manje. Šah-mat,« piše GQ.


Na trećem mjestu je dres Argentine, a zatim slijede Peru, Brazil, Japan, Portugal, Švedska…. Za tri najružnija proglašeni su dresovi španjolske, panamske i senegalske reprezentacije.