Veliki interes

Nema više ulaznica za Slovačku, Rujevica rasprodana u nekoliko sati

Portal Novilist.hr

Kockaste će protiv Slovačke bodriti više od 8000 navijača/Foto Arhiva NL

Kockaste će protiv Slovačke bodriti više od 8000 navijača/Foto Arhiva NL



ZAGREB Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Slovačka rasprodane su u rekordnom vremenu, a Vatrene će u Rijeci bodriti više od 8000 navijača, obznanili su na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza. 


Hrvatska reprezentacija 16. će se studenog na stadionu HNK Rijeka (Rujevica) suočiti s reprezentacijom Slovačke, a ulaznice za navedenu utakmicu rasprodane su već prvog dana pretprodaje.


Vatreni će posljednji kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo 2020. godine odigrati pred 8211 navijača, koliki je kapacitet stadiona HNK Rijeka za navedenu utakmicu, a činjenica da je cijeli raspoloživ kontigent ulaznica za navedenu utakmicu rasprodan u jednom danu svjedoči kako će hrvatske reprezentativce u Rijeci dočekati odlična atmosfera. Zahvaljujemo hrvatskim navijačima na podršci Vatrenima te se radujemo sjajnoj atmosferi u Rijeci!




Također zahvaljujemo navijačima na strpljenju nakon što je veliki broj pokušaja kupovina putem interneta u 12 sati nakratko izazvao poteškoće s radom servera.


Navijače koji nisu uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu protiv Slovačke pozivamo da hrvatske reprezentativce podrže na pulskoj Aldo Drosini, gdje će 19. studenog Vatreni odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Gruzije. Prodaja ulaznica počinje 4. studenog putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina, stoji na HNS-ovim stranicama.