Koreografijom protiv UEFA-e

Navijači Legije opet govorili impresivnom koreografijom: UEFA-u prikazali kao gramzivu svinju

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

I na sinoćnjim utakmicama koreografijom su se istaknuli navijači Legije, a ovaj put poruku su uputili UEFA-i. UEFA-u su navijači prikazali kao gramzivu svinju, koja zgrće novac, a ispod slike koju su napravili papirićima u boji stajao je natpis: "I, kazna od 35 tisuća eura ide..."



Poznato je da nogometni navijači svoje poruke, između ostalog, komuniciraju i putem koreografija, u čemu u posljednje vrijeme prednjače navijači poljskih klubova. Podsjetimo, o tome smo pisali i prije dva tjedna, kad su navijači Legije iz Varšave koreografijom odali počast Varšavskom ustanku Poljske domovinske armije. Ukolko ste tu koreografiju propustili možete je vidjeti ovdje.


I na sinoćnjim utakmicama koreografijom su se istaknuli navijači Legije, a ovaj put poruku su uputili UEFA-i. UEFA-u su navijači prikazali kao gramzivu svinju, koja zgrće novac, a ispod slike koju su napravili papirićima u boji stajao je natpis: “I, kazna od 35 tisuća eura ide…”


S lijeve i desne strane slike navijači Legije zapalili su bakljle, kao garanciju da će njihovo “proročanstvo” biti ispunjeno. Uistinu, UEFA-e će Legiji zbog toga odrezati kaznu, ali poruka koja je upućena ezuropskom nogometnom savezu prije utakmice sa Sheriffom zasigurno će obići svijet.




Pogledajte video.


foto: screenshot youtube


foto: screenshot youtube