Tragedija u Milanu

Navijač Intera preminuo u bolnici nakon što ga je pregazio kombi s navijačima Napolija

P. N.

 Prema onome što su doznale kolege s čizme nesretni Belardinelli stradao je nakon što je zajedno sa skupinom navijača Intera okružio kombi s navijačima Napolija. Vozač kombija stisnuo je papučicu gasa kako bi pojegao s mjesta sukoba i pritom je odbacio navijača Intera koji je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu.



RIJEKA Daniele Belardinelli, 35-godišnji navijač Intera iz Varesea preminuo je u bolnici jutro nakon što ga je uoči derbija Intera i Milana pregazio kombi s navijačima Napolija. Četiri navijača Napolija su u navijačkim sukobima izbodena nožem, ali srećom njihove ozljede nisu opasne po život. Krvavi je to epilog derbija Serie A odigranog na San Siru. Prema onome što su doznale kolege s čizme nesretni Belardinelli stradao je nakon što je zajedno sa skupinom navijača Intera okružio kombi s navijačima Napolija. Vozač kombija stisnuo je papučicu gasa kako bi pojegao s mjesta sukoba i pritom je odbacio navijača Intera koji je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu. 


Osim po velikim navijačim sukobima derbi će se pamtiti i po rasističkom vrijeđanju navijača Intera koji su se okomili na braniča Napolija Kalidoua Koulibalyja. Vrijeđanje je trajalo je tijekom cijele utakmice, predstavnici Napolija tražili su od suca da se prekine utakmice, a trener gostiju Carlo Ancelotti je zaprijetio da će idući puta u ovoj situaciji njegovi igrači napustiti teren.