Iznenađenje

Naravno da nije prošlo bez najvatrenije navijačice: Evo što je Luki poručila Kolinda Grabar Kitarović

P. N.

Reuters

Reuters



Među čestitarima Luki Modriću bila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja se najboljem nogometašu svijeta obratila putem velikog ekrana. 


– Zahvaljujem tebi Luka i cijelom timu na vašem povijesnom uspjehu. Vratili ste nam optimizam, vjeru i nadu, a svojim profesionalnim ponašanjem na osobnoj i sportskoj razini postao si uzor i inspiracija mnogim mladima, ali i svima nama. Bili smo s vama u svakom trenutku, naše nade, osjećaji, emocije koje smo proživljavali kod svakog zabijenog gola, kod svake pobjede, pratile su vas sve do kad niste našli na mjesto na koje pripadate – među najbolje. Osvojili ste srca cijelog svijeta, rekla je predsjednica Hrvatske.


Rekla je da su postignuća naših sjajnih sportaša rezultat teškog rada, vjere i podrške obitelji.




– Vaša postignuća i uspjesi naših sjajnih sportaša rezultat su teškog rada, vjere i podrške vaših obitelji. Vjerujem da ćete nastaviti s uspjesima i da ćete u novim prilikama ponosno nositi našu crveno bijelu šahovnicu i nastaviti ispunjavati snove svojih navijača za svoju voljenu Hrvatsku koja se toliko ponosi s vama – dodala je predsjednica.