Proglašen najboljim "kockastim"

Nagrada Kluba navijača “Uvijek vjerni” Stipi Pletikosi

Hina

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije »Uvijek vjerni« za najsrčanijeg i najboljeg hrvatskog reprezentativca u 2013. godini izabrao je Stipu Pletikosu



ZAGREB Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije »Uvijek vjerni« za najsrčanijeg i najboljeg hrvatskog reprezentativca u 2013. godini izabrao je Stipu Pletikosu.


To je već peti izbor koji provodi taj klub navijača, a prethodni pobjednici su bili Vedran Runje, Josip Šimunić, Darijo Srna i Mario Manžukić.


Riječ je o trofeju kojeg navijači dodjeljuju najsrčanijem i ponajboljem nogometašu, a Pletikosa je trofej zavrijedio igrama u dresu reprezentacije u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje je po mmogima bio naš najstandardniji reprezentativac i najsigurnija uzdanica izbornika Igora Štimca i Nike Kovača.




Nagradu Mlada nada, koja se dodjeljuje najvećoj nadi našeg nogometa, ove godine je dobio je 20-godišnji igrač Fiorentine Ante Rebić.


Nagradu za životno djelo dobio je legendarni izbornik »vatrenih« Miroslav Ćiro Blažević, dok je najboljim navijačem nogometne reprezentacije proglašen košarkaški reprezentativac Marko Tomas, koji je s navijačima putovao vlakom do Poljske i natrag. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić dobio je priznanje za veliku podršku koju pruža Klubu »Uvijek vjerni«.