Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
21. siječnja 2020.
Dan za pamćenje

NEZAUSTAVLJIVI RYAN Postigao dva pogotka pa stigao na rođenje sina

Ryan Colclough / Foto Twitter
Ryan Colclough / Foto Twitter
Autor:
Objavljeno: 22. studeni 2017. u 19:38 2017-11-22T19:38:00+01:00

Napadač engleskog nogometnog trećeligaša Wigan Athletica Ryan Colclough u utorak je ostvario poseban »hat-trick«, on je postigao dva pogotka u 3-0 pobjedi protiv Doncaster Roversa da bi ga potom trener zamijenio kako bi stigao na vrijeme u rodilište i nazočio rođenju sina

LONDON Napadač engleskog nogometnog trećeligaša Wigan Athletica Ryan Colclough u utorak je ostvario poseban »hat-trick«, on je postigao dva pogotka u 3-0 pobjedi protiv Doncaster Roversa da bi ga potom trener zamijenio kako bi stigao na vrijeme u rodilište i nazočio rođenju sina.

Colclough je svojim drugim golom povisio na 3-0 u 58. minuti, a zatim je zamijenjen kako bi požurio u rodilište jer je na poluvremenu saznao kako mu je partnerica prevezena u dvoranu za porode.

U rodilište je sretni strijelac stigao 30 minuta prije rođenja svog drugog sina Harleya Thomasa.

»Ovo je sjajan osjećaj, ne mogu poželjeti ništa bolje. Tijekom dana su nam rekli kako bi se dijete moglo roditi u sljedeća dva dana, ali onda mi je otac s tribina dao znak da je supruga prebačena u dvoranu za porode, pa sam se malo uspaničio i pokušao stići u bolnicu što brže«, kazao je Colclough.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.