Smjena na Krimeji

Mikac više nije trener Orijenta, Milinović prvi kandidat za nasljednika

Ivan Volarić

Marin Mikac više nije trener Krimječana/Foto Arhiva NL

Marin Mikac više nije trener Krimječana/Foto Arhiva NL

Hvala Mikcu na suradnji, međutim naša je procjena da moramo reagirati nakon dva uzastopna poraza, posebno onoga domaćeg od Zagorca. Trener je u takvim situacijama uvijek najslabija karika... Naša je procjena da će promjena trenera donijeti efekte – prenio je Marinko Koljanin, dopredsjednik kluba zaključke IO-a.



RIJEKA Marin Mikac više nije trener nogometaša Orijenta 1919. Smijenjen je jednoglasnom odlukom klupskog Izvršnog odbora koji se okupio po povratku predsjednika kluba Saše Matijaša s poslovnog puta.


– Hvala Mikcu na suradnji, međutim naša je procjena da moramo reagirati nakon dva uzastopna poraza, posebno onoga domaćeg od Zagorca. Trener je u takvim situacijama uvijek najslabija karika… Naša je procjena da će promjena trenera donijeti efekte – prenio je Marinko Koljanin, dopredsjednik kluba zaključke IO-a.


Novi trener trebao bi biti ustoličen u idućih dan-dva. Neslužbeno, prvi kandidat je Damir Milinović, koji je u fazi razlaza s Koperom…




– Ako slučajno ne pronađemo novog trenera u idućih dan, dva posegnut ćemo za internim privremenim riješenjem za subotnju utakmicu u Poreču – dodao je Koljanin.