Skinuo ih s "leda"

Mihajlović za susret s Hrvatskom ipak zove Ljajića i Matića

Hina

Mihajlović je nakon svoje prve utakmice za srpskim kormilom u svibnju 2012. udaljio Ljajića iz reprezentacije jer nije htio pjevati himnu »Bože pravde« prije početka utakmice sa Španjolskom



BEOGRAD – Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović za utakmicu protiv Hrvatske 6. rujna u Beogradu u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2014. pozvat će i Adema Ljajića te Nemanju Matića, igrače koje zbog nediscipline do sada nije zvao, prenose mediji u Srbiji.


Mihajlović je nakon svoje prve utakmice za srpskim kormilom u svibnju 2012. udaljio Ljajića iz reprezentacije jer nije htio pjevati himnu »Bože pravde« prije početka utakmice sa Španjolskom. Matić je pak, nakon prvih kvalifikacijskih utakmica u kojima nije igrao, poručio izborniku da ga više ne zove.


Kako prenosi »Sportski žurnal«, Srpski nogometni savez će u ponedjeljak obavijestiti klubove Benficu (Matić) i Forentinu (Ljajić) da su njihovi igrači na popisu kandidata za nadolazeće utakmice protiv Hrvatske i Walesa.




Ne tako davno Mihajlović je poručio kako nema izgleda za Ljajićev i Matićev povratak u reprezentaciju.


»Status Matića u reprezentaciji ne mijenja se, svi imamo neke svoje principe. Ništa se nije promijenilo ni oko Ljajića,« poručio je Mihajlović.