Novi mandat

Marin Brbić još tri godine na čelu Hajduka

Hina

»Brbićevim izborom dobijamo kontinuitet u upravljačkim strukturama Hajduka. Hajduk je bitno zdravili nego prije tri godine, sanirali smo veći dio dubioza koje smo naslijedili ali o tomu treba govoriti Brbić«, dodao je Pavasović

SPLIT  Marin Brbić, koji je u proteklom mandatu bio predsjednik Uprave Hajduka, ponovno je izabran tu dužnost u idućem trogodišnjem mandatu, odlučio je u nedjelju Nadzorni odbor Hajduka.»Nadzorni odbor je većinom glasova odluči dati novi mandat Brbiću i mislim da nema nezadovoljni takvim izborom i svi u Nadzornom odboru stojimo iza Brbića«, rekao je predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković novinarima u nedjelju navečer nakon završetka sjednice.

Po Pavasovićevim riječima Brbić je već tri godine u klubu i poznaje ga ali to nije bilo presudno za njegov ponovni izbor za predsjednika Uprave Hajduka. »Brbić je  ponudio malo više od ostalih kandidata na natječaju, ali ne bi se pogriješilo da je izabran bilo koji od četvorice kandidata koji su odabrani u drugi, to jest završni krug natječaja za izbor predsjednika Uprave Hajduka«, kazao je Pavasović. Na upit tko su bili preostali kandidati na natječaju za izbor predsjednika Uprave Hajduka, Brbić je je odgovorio kako to ne može reći jer je anonimnost kandidata bila važno obilježje ovog natječaja kako bi se dobili što kvalitetniji kandidati koji se možda ne bi prijavili na natječaj ako bi se otkrila njihova imena.


»Brbićevim izborom dobijamo kontinuitet u upravljačkim strukturama Hajduka. Hajduk je bitno zdravili nego prije tri godine, sanirali smo veći dio dubioza koje smo naslijedili ali o tomu treba govoriti Brbić«, dodao je Pavasović.