U prosincu se raspisuju izbori

Marasović istaknuo da članovi NO-a Hajduka neće podnijeti ostavku

Hina

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

 »Smatramo da će raspisivanje izbora za novi saziv NO-a omogućiti smirivanje situacije u Hajduku«, izjavio je Marasović. Izbori za novi saziv NO-a trebali bi biti održani 15. prosinca ove godine



SPLIT Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović u srijedu je na konferenciji za novinare izjavio kako članovi aktualnog NO-a neće podnijeti ostavku, jer će se sredinom prosinca, kako je najavila udruga Naš Hajduk, raspisati izbori za novi saziv Nadzornog odbora.


 »Smatramo da će raspisivanje izbora za novi saziv NO-a omogućiti smirivanje situacije u Hajduku«, izjavio je Marasović. Izbori za novi saziv NO-a trebali bi biti održani 15. prosinca ove godine.Proteklih dana situacija u Hajduku je vrlo nestabilna. Prvo je uslijedila eliminacija u 3. pretkolu Europske lige, a potom je u nedjelju novi prvoligaš Gorica na Poljudu slavila sa 2-0. Odmah nakon poraza od Gorice trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili su ostavke, ali ih je predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj odbio, istaknuvši da obojica imaju njegovo povjerenje.Također, u ponedjeljak je Igor Štimac, bivši istaknuti igrač i nekadašnji čelnik Hajduka, pod čijim je vodstvom splitski klub osvojio posljednja dva naslova prvaka Hrvatske (2003/04, 2004/05), oštro kritizirao udrugu Naš Hajduk, kazavši kako već godinama troše desetke milijuna eura na svoje neznanje i improvizaciju.