Hrvatska - Bolivija 2:2

Mali kockasti osvojili prvi bod na Copa Americi

Hina

Mladi »vatreni« su zahvaljujući pogocima Šaranića u desetoj i Barišića u 49. minuti vodili u dva navrata, ali su u oba slučaja, samo desetak minuta nakon našeg vodstva, nogometaši iz Bolivije uspijevali izjednačiti



U četvrtom kolu južnoameričkog prvenstva U-15 nogometna reprezentacija Hrvatske osvojila je prvi bod igrajući 2-2 (1-1) s reprezentacijom Bolivije.


Izabranici Mladena Ivančića osvojili su svoj prvi bod na južnoameričkoj kontinentalnoj smotri za igrače do 15 godine odigravši protiv godinu dana starijih reprezentativaca Bolivije 2-2.


Mladi »vatreni« su zahvaljujući pogocima Šaranića u desetoj i Barišića u 49. minuti vodili u dva navrata, ali su u oba slučaja, samo desetak minuta nakon našeg vodstva, nogometaši iz Bolivije uspijevali izjednačiti rezultat pa kolo prije kraja natjecanja u B skupini Hrvatska i Bolivija dijele dva posljednja mjesta na tablici sa po jednim osvojenim bodom.




U preostalim utakmicama četvrtog kola Brazil je nastavio pobjednički niz svladavši Venezuelu 3:1, dok su Ekvador i Peru podijelili bodove (1:1).


Brazil je s 12 osvojenih bodova osigurao prvo mjesto u skupini i plasman u polufinale, Peru ima 8, Ekvador i Venezuela po pet, a Hrvatska i Bolivija po 1 bod.


U posljednjem kolu Hrvatska 14. studenoga u 18,45 sati igra protiv Ekvadora.


Strijelci: 0:1 – Šaranić (10), 1-1 , Flores (21), 1:2 , Barišić (49), 2-2, Romero (59)Hrvatska: Kovač, Parezanović, Brekalo, Kanižaj, Duvnjak, Šaranić, Novak-Stanko, Baturina, Crnac, Išlić, Braun (Još su igrali: Barišić, Bilić, Škugor, Milošević i Bošnjak) .